Viktigt:

Är du villig att göra vad som krävs för att manifestera frihet?

EXPECT ABUNDANCE

RECEPT FÖR FRIHET
steg-för-steg till ett rikare liv

Välkommen till en minikurs där dina högsta drömmar möter handlingskraftiga strategier för att göra dem till verklighet.

Under denna transformativa 3 dagars gratis masterclass kommer vi att djupdyka i konsten att manifestera det liv du alltid har drömt om - ett liv där frihet inte längre är en utopi utan din verklighet.

Recept för frihet

Steg-för-steg till ett rikare liv

6 maj - 14 maj 2024 ・18:00 ・ LIVE

Under dessa 3 dagar kommer vi att gå igenom:

Image

Varför över 90% av individer och företag inte uppnår sina mål. Upptäck hur du blir en av den framgångsrika minoriteten. (Pengar, talang eller kreativitet är inte det som avgör).

Image

Varför folk fastnar. Oavsett hur mycket tid och pengar du spenderar på kurser, böcker, youtube-videor, och seminarier så förändras inte dina resultat (Detta är källan till din frustration)

Image

Hur ditt undermedvetna sinne kontrollerar 95% av dina handlingar, vanor och beteenden (vilket är den absolut främsta orsaken till varför människor får återkommande resultat).

Image

Anledningen till varför du tvivlar på dig själv, har ett självsaboterande tankemönster och begränsar din egen potential. (Det handlar inte om att "tänka positivt").

Image

Få klarhet, en tydlig väg framåt, och en konkret handlingsplan som gör att du kan börja implementera förändringar omedelbart.

Upptäck hemligheterna bakom framgång

Är detta du?

  • Vill du upptäcka vad som driver framgången hos de mest framgångsrika personerna?

  • Känner du att du har fastnat i ditt liv eller din verksamhet, som om du har nått ett osynligt tak?

  • Vill du öka din omsättning och locka fler kunder till din verksamhet?

  • Är du redo för en förändring men känner dig överväldigad och osäker på hur du ska börja?

  • Känner du att du är menad för något större och har en dröm som du vill förverkliga?

Om du svarade ja på en eller flera frågor så är vår 4-dagars masterclass ditt nästa steg.

RECEPT FÖR FRIHET
Steg-för-steg till ett rikare liv


✓ DAG 1: MÅLSÄTTNIG ÄR DIREKT AVGÖRANDE FÖR DIN FRAMGÅNG

Hemlighet #1: Varför du inte behöver arbeta hårdare för att tjäna mer pengar och spendera mer tid med familj och vänner.

✓ DAG 2: STÄNG GAPET MELLAN VAD DU VET OCH VAD DU GÖR

Hemlighet #2: Hur du genererar större, återkommande inkomster varje månad utan extra ansträngning.

✓ DAG 3: ATTITYDEN ÄR DET MAGISKA ORDET

Hemlighet #3: Du kommer att bli chockad när Mira visar dig hur enkelt du kan omsätta din passion till en blomstrande business med en större förståelse för attraktionslagen.

Är du redo att transformera ditt liv och din business?

6 - 14 maj 2024 ・12:00 ・ LIVE

Testimonials

Mira Österman

Hej, det är jag som är Mira

Din transformational coach & mentor

Med en livslång passion för personlig utveckling, transformation och ett hjärta för att hjälpa andra, förvandlade jag min eget eget liv till en resa av empowerment och frihet.

Som coach och mentor har under jag de senaste två åren stöttat ledare och entreprenörer i deras resa mot både personlig och professionell framgång. Mitt uppdrag är att väcka din medvetenhet och visa dig hur du kan omvandla dina drömmar och ambitioner till verklighet, genom att använda universums pålitliga och oföränderliga lagar.

Min mentor, Bob Proctor, brukade säga: "If you can tell me what you want, I can show you how to get it." Denna filosofi blev min ledstjärna under en viktig vändpunkt i mitt liv.

För några år sedan använde jag tankens kraft för att återhämta mig från en långvarig utmattning och att manifestera en framgångsrik och växande syftesdrivet företag. Den här erfarenhet enbekräftade för mig att allt är möjligt – det enda verkliga hindret är det vi skapar i våra egna sinnen.

Framgång är ingen mystisk kod att knäcka. Den bygger på klara och tillämpbara principer som redan har hjälpt tusentals människor världen över att nå sina mål.

Och nu är det din tur. För att du förtjänar att få det du vill ha !

Är du redo att transformera ditt liv och din business?

Anmäl dig nu och ta de första stegen mot ett mer framgångsrikt och tillfredsställande liv och företag. Uppnå den nivå av tillfredsställelse och framgång du förtjänar.